Vraag maar raak!

Gratis sparren via what’s app

Vraag maar raak!

Regelmatig krijg ik vragen van ouders, welke ik met liefde beantwoord. Ik hou van mijn werk en denk heel graag mee. Om meer mensen de kans te geven om vragen voor te leggen heb ik iets bedacht: het GRATIS ’Vraag maar raak!’-kwartier. 

Drie keer per week heb ik ruimte voor drie korte vragen rondom ouderschap en opvoeden! Via what’s app ben ik 15 minuten beschikbaar voor jou. Stel me jouw vraag, leg je situatie voor of deel je twijfel. Ik stel vragen, deel mijn gedachten en geef je tips. 


Maar ja, wat vraag je dan he? Nou, bijvoorbeeld dit:

  • ‘Mijn peuter laat haar teennagels niet meer knippen. Ik vind het wel belangrijk, want anders gaan de nagels misschien wel ingroeien. Ik denk dat ze bang is voor pijn. Wat kan ik doen?’
  • ’Mijn 7-jarige dochter en 4-jarige zoon maken bijna dagelijks ruzie over wie er als eerste de fiets buiten mag zetten. Ik word er knettergek van. Hoe zou jij dit aanpakken?’
  • ’Ik lees veel over opvoeden en heb ook al inzichten gekregen. Ik erken vaak de gevoelens van mijn kind, maar toch blijft hij verdrietig. Ik twijfel of ik het wel goed doe. Wil je eens met me meedenken?’
  • ’Door de reacties van anderen ga ik twijfelen aan mijn aanpak. Ze zeggen dat ik gewoon veel strenger moet zijn, omdat anders mijn kind volledig over mij heen loopt. Ik zie dat anders. Het is niet dat ik geen grenzen stel, maar straffen opleggen voelt niet goed. Zie ik het zo verkeerd?’

Plan nu jouw 15 minuten in! 

Meedoen aan ’Vraag maar raak’ is gratis! Wel zou ik het heel fijn vinden als ik je vraag anoniem mag gebruiken in mijn podcast, blog en/of social media. 

Vraag maar raak!

Regelmatig krijg ik vragen van ouders, welke ik met liefde beantwoord. Ik hou van mijn werk en denk heel graag mee. Om meer mensen de kans te geven om vragen voor te leggen heb ik iets bedacht: het GRATIS ’Vraag maar raak!’-kwartier. 

Drie keer per week heb ik ruimte voor drie korte vragen rondom ouderschap en opvoeden! Via what’s app ben ik 15 minuten beschikbaar voor jou. Stel me jouw vraag, leg je situatie voor of deel je twijfel. Ik stel vragen, deel mijn gedachten en geef je tips. 


Maar ja, wat vraag je dan he? Nou, bijvoorbeeld dit:

  • ‘Mijn peuter laat haar teennagels niet meer knippen. Ik vind het wel belangrijk, want anders gaan de nagels misschien wel ingroeien. Ik denk dat ze bang is voor pijn. Wat kan ik doen?’
  • ’Mijn 7-jarige dochter en 4-jarige zoon maken bijna dagelijks ruzie over wie er als eerste de fiets buiten mag zetten. Ik word er knettergek van. Hoe zou jij dit aanpakken?’
  • ’Ik lees veel over opvoeden en heb ook al inzichten gekregen. Ik erken vaak de gevoelens van mijn kind, maar toch blijft hij verdrietig. Ik twijfel of ik het wel goed doe. Wil je eens met me meedenken?’
  • ’Door de reacties van anderen ga ik twijfelen aan mijn aanpak. Ze zeggen dat ik gewoon veel strenger moet zijn, omdat anders mijn kind volledig over mij heen loopt. Ik zie dat anders. Het is niet dat ik geen grenzen stel, maar straffen opleggen voelt niet goed. Zie ik het zo verkeerd?’

Plan nu jouw 15 minuten in! 

Meedoen aan ’Vraag maar raak’ is gratis! Wel zou ik het heel fijn vinden als ik je vraag anoniem mag gebruiken in mijn podcast, blog en/of social media.