Reminders voor Verbindend Onderwijs

Om je bewust te maken en houden

1.800+

Tevreden klanten

100%

In NL geproduceerd
Video Aspect Ratio: 16:9

Reminders voor verbindend Onderwijs

Onderwijs vanuit Verbinding, met aandacht voor de relatie tussen leerkracht en leerling. In dit kaartendeck vind je 52 kaarten met reminders om je bewust te maken én houden van jouw rol als leerkracht. Op naar een schoolomgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen in vertrouwen en verbondenheid. Deze kaarten zijn bedoeld om je te herinneren aan onder andere wederzijds respect, samenwerken en authentiek mogen zijn. Met aandacht voor jouw eigen gedrag, houding en taal.


Inhoud: 52 kaarten + uitlegkaart

Stevige kaarten van 90 x 130mm in een hardkartonnen doosje met deksel.
Geproduceerd in Nederland.
Exclusief houten kaartenhouder, deze is apart bij te bestellen.


€ 32,- UITVERKOOP

Nu slechts €25,-


Deze kaartendecks gaan uit de collectie. Wil je per doos (inhoud 32 kaartendecks) bestellen betaal je slechts €16,- per kaartendeck. Mail me met je bestelling op contact@kimberleyroerdink.nl

Al honderden onderwijsprofessionals gingen je voor!

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Fantastisch!

Wat een fijne reminders zijn dit. Ik ben het met alles eens wat erop staat. De kaarten liggen in onze teamkamer en het brengt echt mooie gesprekken op gang. Ik gun echt iedere school deze kaarten!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Laten we allemaal doen wat er op de reminders staat!
Als we toch allemaal meer zouden doen wat er op deze kaarten staat, wat zou er dan gebeuren? Wat een prachtige uitspraken. Heel helpend om in mijn klas te hebben staan. Soms vragen kinderen wat er op staat. Zo leuk om te merken wat er dan ontstaat.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Mooi cadeau voor personeel
Via LinkedIn heb ik de Reminders voor Verbindend Onderwijs leren kennen. Ik heb voor alle leerkrachten een kaartendeck besteld. De boodschap van deze Reminders passen erg goed bij onze visie. De vormgeving is kleurrijk en trekt de aandacht. We wijzen elkaar inmiddels op de Reminders waar nodig. Heel blij met dit mooie cadeau voor mijn personeel!
Ms. Nameless
Add Your Stars

Op naar een nieuwe generatie kinderen die opgroeien tot authentieke, veerkrachtige en ‘GevoelsRijke’ volwassenen.