Ik denk graag met je mee!

Een goede band tussen ouder en kind vormt het fundament voor het leven van je kind. Ik gun iedere ouder de inzichten en tools om dat te bereiken.

Als ouder heb jij namelijk een belangrijke sleutel in handen!

Dit gratis inzicht gesprek is voor jou als je wil groeien in jouw ouderschap! Als je je kind en jezelf beter wilt leren begrijpen. En om te gaan snappen en ervaren wat jij kan doen. Controle loslaten, maar wel gaan ervaren dat je invloed hebt.

Met liefde denk ik mee met jouw vraag over opvoeding en ouderschap. Uiteraard deel ik enkele inzichten waar je direct mee aan de slag kan. Soms is dat al voldoende om mee vooruit te kunnen. En soms is wat langer samenwerken heel prettig. Ik vertrouw erop dat dat tijdens ons gesprek duidelijk wordt en jij kiest wat klopt voor jou.

Heb je geen specifieke vraag, maar wil je wel eens kennismaken? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom!


Tijdens mijn zoektocht als moeder (van 3 kinderen) die veel op haar bordje heeft en het graag goed wil doen ontmoette ik Kimberley op Linkedin.  

Wat mij aansprak is haar kijk op opvoeding, het verbindend ouderschap én de ervaring die zij zelf heeft als moeder van 3 kinderen. 

Tijdens het kennismakingsgesprek deelde ik mijn verhaal en mijn behoefte. Kimberley stelde wat vragen, maar wist ook heel scherp te benoemen wat ze bij mij zag en ‘proefde’. Ze hield mij een duidelijke spiegel voor. 

En ze stelde me de vraag: is dit het moment waarop je behoefte hebt aan gesprekken of heb je iets anders nodig op het moment? 

Een fantastische vraag die me aan het denken zette. 

Het feit dat ze écht het beste voor mij wil, in plaats van een nieuwe ‘klant’ heeft mijn positieve gevoel over haar bevestigd.  
Ze deelde wat ideeen die ze voor me had en ik heb mijn plek gevonden in wat ik nu nodig heb.

Dankjewel Kimberley!