Zoomsessies Van Reminder naar Praktijk

laagdrempelig en toegankelijk

Zoomsessies

Van Reminder naar Praktijk

Leuk zo’n Reminder, maar hoe pas ik het toe in mijn gezin?

Tijdens deze interactieve zoomsessies gaan we in een klein groepje (maximaal 10 deelnemers) aan de slag met één Reminder uit het kaartendeck Reminders voor Verbindend Ouderschap.

  • Want wat staat er nou eigenlijk op zo’n kaart?
  • En dan bedoel ik, wat staat er écht?
  • Er zit namelijk een verschil tussen lezen (weten wat er staat) en begrijpen.

Ik geef extra uitleg met praktische voorbeelden. Er is ruimte voor het uitwisselen van eigen ervaringen. En je kan al je vragen stellen.

Steeds weer opnieuw wordt mij duidelijk hoe fijn het is om samen te komen met gelijkgestemde andere ouders. Samen weten we meer dan alleen. Bovendien is het fijn om te ervaren dat je niet de enige bent die af en toe worstelt met het ouderschap! Voel je welkom om samen de diepte in te gaan.

Een zoomsessie duurt 1 uur. Na aanmelding ontvang je een mail met link!


*Het is NIET nodig om in het bezit te zijn van het kaartendeck*

  • Uitleg met praktische voorbeelden
  • Inclusief LIVE Q&A
  • Maximaal 10 personen
  • Alleen live, geen opnames
  • Slechts € 22,- en vanaf een tweede zoomsessie krijg je een kortingscode!

Ga meteen naar de planning!

Laat maar zien die data


Wat anderen zeggen..

Fijne voorbeelden

Wat fijn om te merken dat Kimberley ook gewoon mens is. De voorbeelden uit haar eigen leven zijn herkenbaar. Dat is erg fijn! Ik heb veel praktische tips gekregen waarmee ik verder kan.

Moeder van drie kinderen

Herkenning

Gelukkig ben ik niet de enige die sommige dingen in het ouderschap soms ingewikkeld vind. Ondanks de online setting voelde ik alle ruimte om ook persoonlijke vragen te stellen. Prettig ook om met gelijkgestemden samen ervaringen uit te wisselen.

Moeder van een zoon van 9 jaar en dochter van 6 jaar

Ik snap mijn kind beter
De nieuwe inzichten die ik heb gekregen ben ik meteen gaan toepassen. Daardoor ervaar ik al meer rust en ik zie hoe mijn kind er positief op reageert. Heel waardevol!
Moeder van een peuter en baby

Cadeautje voor jezelf

Het was een fijne bijeenkomst, Kimberley! Fijn, nuttig en nodig voor ouders. ‘Cadeautje voor jezelf’ noem ik dat.

Meer mildheid en compassie

Ik gun alle ouders een webinar/zoomsessie van Kimberley. Op zeer deskundige wijze heeft ze mij geholpen om met mildheid en meer compassie naar mezelf en mijn kinderen te kijken - ik vond het heel waardevol en raad deze ervaring van harte aan! Ik ga zeker vaker aansluiten.

Moeder twee kinderen

Geplande zoomsessies

Reminder ‘Ik mag een grens stellen en mijn kind mag dat moeilijk vinden.'

🗓Maandag 2 oktober 20.00u

Tijdens deze zoomsessie gaan we aan de slag met de Reminder ‘Ik mag een grens stellen en mijn kind mag dat moeilijk vinden’. We zullen het hebben over grenzen stellen. Hoe doe je dat op een liefdevolle manier zonder belonen en straffen? En wat kom je vervolgens tegen als reactie bij je kind? Een thema wat in alle gezinnen speelt en wat makkelijker gezegd is dan gedaan. Ik weet zeker dat je waardevolle inzichten opdoet die meteen toepasbaar zijn.

Reminder ‘Ik leer mijn kind dat verdriet & boosheid net zo welkom zijn als blijdschap & kalmte.'

🗓Maandag 16 oktober 20.00u

Tijdens deze zoomsessie gaan we aan de slag met de Reminder ‘Ik leer mijn kind dat verdriet & boosheid net zo welkom zijn als blijdschap & kalmte'.

Kinderen en emoties. Het is een uitdagende combinatie. Vaak weten we ons prima raad met blijdschap of kalmte. Maar wanneer er angst, boosheid of frustratie is vinden we dat vaak best ingewikkeld. Hoe kun je kinderen ondersteunen bij emoties? Wat is daarbij helpend en wat juist niet? Mijn lievelingsthema! Laten we samen leren en delen.  Leg vooral situaties uit jouw gezin voor om te leren er anders naar te kijken. 

Reminder ‘We zitten in hetzelfde team, we lossen problemen samen op.'

🗓Maandag 30 oktober 20.00u

Tijdens deze zoomsessie gaan we aan de slag met de Reminder ‘We zitten in hetzelfde team, we lossen problemen samen op’. We gaan het hebben over samenwerken. Hoe kom je van ik tegen jou naar wij tegen het probleem? Samenwerken klinkt heel makkelijk en logisch. Toch zie en hoor ik vaak dat juist geen sprake is van samenwerking. Terwijl het juist zoveel brengt als je de armen ineen slaat, zelfs bij hele jonge kinderen al.

Reminder ‘Humor & Speelsheid brengen ons beiden meer Ontspanning & Plezier'

🗓 Maandag 13 november 20.00u

Tijdens deze zoomsessie gaan we aan de slag met de Reminder ‘Humor & Speelsheid brengen ons beiden meer Ontspanning & Plezier'.

We kunnen allemaal spelen, alleen vergeten we het soms te gebruiken in contact met onze kinderen. Dat is zonde, want humor en speelsheid kunnen zoveel brengen! Laten we samen in de belevingswereld van je kind duiken en ontdekken wat wij kunnen doen om van routines als tassen inpakken, omkleden en tanden poetsen iets heel leuks te maken. Samen spelen brengt een lach op jullie gezicht en het zorgt er ook nog eens voor dat je kind jou beter meewerkt. Laten we samen weer contact maken met het speelse en creatieve kind in onszelf. Zin in!